Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sukellusretket

HUOM!!! TEEMME TABLAKSELLA REMONTTIA TÄLLÄ KAUDELLA. TERVETULOA SUKELTAMAAN SYKSYLLÄ 2017.

Sukellus Binucot baysta on logistisesti erittäin helppoa, Koralliriutat alkavat heti
rannasta ja niille pääsee milloin tahansa päivällä tai yöllä.  Lukuisat sukelluskohteet sijaitsevat vain 15 minuutin venematkan päässä.  Kauimmaisiin kohteisiin venematka kestää n. tunnin.

 

 

Käytössämme on pieni sukellustukivene,  Bankavene,

johon mahtuu seitsemän virkistyssukeltajaa.

 Sukellusretkiin ja -kohteiden  valintaan vaikuttaa  vaihtelevat vuorovesiolosuhteet, sekä vallitsevat säätilat. Pinta-ajalla tarjoamme  kevyttä välipalaa ja kuumia sekä kylmiä juomia.

 

Katso sukelluskohteet täältä!

 

 

Veden lämpötila vaihtelee sadekauden n. 23 celsiusasteesta kuivakauden n. 26 celsiusasteeseen. Näkyvyys on yleensä hyvä tai erinomainen, huonoimmillaan se on n. 10m. Virtaukset ympäri saarta ovat yleensä lieviä.

Sukellussyvyydet vaihtelevat 5-80m ja lukuisat seinämät ympäri saarta mahdollistavat aloitteleville virkistyssukeltajille ja tekniikkasukeltajille mahdollisuuden nauttia samoista sukelluskohteista. Riutat ympäri saarta ovat laajoja ja voit hypätä veteen lähes kaikkialla ja löytää upeita näkymiä. Pienet luolat ja onkalot ovat myös yleisiä.

 Sukeltaminen Filippiineillä on sellaista, kuin se parhaimmillaan voi olla; pääset tutkimaan tuntematonta ja löytämään vedenalaiset salaisuudet. On hienoa, että voimme tarjota perus sukelluskohteiden lisäksi mahdollisuuden päästä tutkimaan kanssamme saaren salaisuuksia.