Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PÄIVÄRETKET

Järjestämme sukellusretkiä päivittäin. Päivä sisältää 2-3 sukellusta.  Aamulla noudot hotelleilta alkaen kello 7.00 ja paluu Chalongin satamaan kohteesta riippuen 16 -19 välillä illalla. Kuljetukset Kata, Karon ja Patong beachilta kuuluvat hintaan, muilta alueilta mahdollinen lisähinta. Retkien hinnat sisältävät kuljetukset hotellilta, laivalla aamiainen, lounas, kahvi/tee, juomaveden, hedelmiä ja tietenkin suomaisen sukellusoppaan palvelut veneellä. 

Sukelluskohteitamme ovat: Racha Yai, Racha Noi, King Cruiser, Shark Point, Anemone Reef, Koh Doc Mai sekä Phi Phi. Lisäksi järjestämme spesiaali sukelluspäiviä kokeneille sukeltajille kohteisiin, joissa harvemin sukelletaan: Kled Gaeow Wreck, Maya Shark Cave, November Reef, The Rock, Racha Yai South Tip ja Racha Noi South Tip.

 

Katso täältä  kohdekuvaukset. ja hinnasto.

 

 2 SUKELLUKSEN PÄIVÄ

 

Diving First Buddy Divers

Kahden sukelluksen päivänä suuntaamme Racha Yain (Raya Yai) saaren luokse. Suosituin ja olosuhteiltaan helppo lähikohde Phuketissa. Saaren itäpuolella on runsaasti erilaisia koralleja ja kaloja, lisäksi kohteeseen on rakennettu keinoriutta jossa mm. lepakkokalat viihtyvät. Länsipuolella on suojaisa puokama ja jylhät kalliomuodostelmat.Molemmat soveltuvat loistavasti myös snorklaajille.

Hinnat:Luokitettu sukeltaja 3100 THB       Sukelluskokeilu  4500 THB       Snorklaaja 2400 THB

 

 3 SUKELLUKSEN PÄIVÄ

Phuketin lähikohteet  tarjoavat monenlaista nähtävää veden alla. Hylkyjä, seinämiä, erilaisia koralleja, läpiuinteja sekä laaja kirjo värikkäitä kaloja. Myöskin kuuluisat paholaisrauskut, manta ray, viihtyvät Racha Noin alueella, harvinen näky ei ole myöskään valashai.

Joka päivä voimme lähteä Phi Phiin tai Racha Noin  suuntaan. Tiistaisin ja  perjaitaisin sukelluskohteena on King Cruser  sekä Shark point ja Anemone Reef .

 Hinnat :   Luokitettu sukeltaja  3800 THB     Sukelluskokeilu 4500 THB   snorklaaja  2400 THB

 

 

 

 

 

Teemme myös spesiaaliretkiä  kokeneemmille sukeltajille kohteille joissa sukelletaan harvemmin . Sukeltajilla tulee olla vähintään AOWD luokitus, sekä 50 lokattua sukellusta. Nämä retket eivät ole viikottaisessa ohjelmassa. Päivitämme aikatauluja  nettisivuille ja Facebookiin, retket toteutetaan pikaveneellä tai pienellä päiväveneellä voit myös varata veneen omalle ryhmälle privaattina.  

 Hinnat

päivälaiva 3900 THB  Hinta ei sisällä kuljetusta.  Kysy snorklaajat.

 Tulevan kauden ohjelmassa ovat mm. Phi Phi Shark Cave, jossa  nimensä mukaisesti paljon riuttahaita ja Phi Phi.llä on myös vanha laivaston alus, Kled Gaeow hylky , joka  lepää 25 metrin syvyydessä . Siitä on tullut keinoriutta ja turvapaikka kaloille. The Rock pinaakkelin  päälaki on 22 metrissä ,vaativa kohde kokeneelle sukeltajalle, soveltuu hyvin sidemountille tai tuplille, joka  sijaitsee  Racha Noin ja Racha Yain välissä. November reef on pinaakkeli Phuketin ja Racha Yain välissä. Huippu 18 metriä  ja syvenee  aina 55 metriin saakka. Racha Yain South Tip on seinämäsukellus ja pohja reilussa 20 metrissä ja Racha Noin South Tip pinaakkeli joka alkaa 10 metristä, max syvyys 60m. Kohteessa mahdollista nähdä mantoja, ajoittain kovia virtauksia.