Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Sukelluskoulutus

SSI  on kansainvälinen ja nopeasti kasvava sukelluskoulutusorganisaatio, jonka standardien mukaan koulutamme sukeltajia aloittelijasta aina ammattilaiseksi asti. Tarjoamme opiskelumateriaalin ja koulutuksen omalla äidinkielelläsi sekä takaamme parhaan mahdollisen palvelun.  

Sukeltaminen on turvallinen ja monipuolinen harrastus, joka on mukava aloittaa etelän kirkkaissa ja lämpimissä vesissä. Näet jännittäviä maisemia, hylkyjä, värikkäitä koralleja, kummallisia kaloja ja jättimäisiä otuksia – sukellus on hauska lisä lomamatkallesi!

 

 

 ALOITTELIJAT

Aloita  sukeltaminen jo tänään ilmaiseksi SSI #REAL DIVING online koulutuksella 

 SSI  koulutusmateriaali on saatavana digitaalisena, jonka saat latamaalla ilmaiseksi DiveSSI App sovelluksen älypuhelimeen tai tablettiin. Rekisteröidy sisään valitsemalla  sukelluskeskukseksi First Buddy Divers ja saat ilmaiseksi kurssimateriaalia ja voit aloittaa opiskelun jo kotisohvalla. Joustava interaktiivinen tapa opiskella sukellusteoriaa nykyaikaisesti.

KLIKKAA JA REKISTERÖIDY

 

Voinko kokeilla? 

Sukelluskokeilu mahdollistaa sukelluksen kokeilemisen ennen varsinaisen sukelluskurssin suorittamista. Laitesukelluskokeilussa kouluttaja antaa lyhyen opastuksen sukellusvarusteisiin ja pääset käytännössä kokemaan, miltä painottomuus ja veden alla hengittäminen tuntuvat. Tästä sinun on helppo ponnistaa uuteen harrastukseen vedenalaisen maailmaan. Minimi ikäraja  on 8 vuotta.

Tutustu ennakkoon terveysselvityslomakkeeseen täältä.

 Peruskurssi, Open Water Diver

Tämä kurssi on ensimmäisen tason luokitus sukeltajalle. Tällä luokituksella voit sukeltaa 18 metriin ja saat pysyvän luokituksen loppuiäksi. 

Järjestämme myös lapsille tarkoitettuja SCUBA RANGERS- kursseja.

 

JATKOKURSSIT

 

Advanced Adventurer ja Erikoiskurssit

Peruskurssin jälkeen voit suorittaa Advanced Adventurer kurssin, jolla pääset 5 eri sukelluksella tutustumaan 5 eri erikoiskurssiin tai jatkaa suoraan haluamisille erikoiskursseille. 

SSI:n erikoiskursseja ovat:

 
Ilmaiset luokitukset
 
SSI:ltä saat ilmaiset luokitukset, kun olet tehnyt tarvittavan määrän erikoiskursseja ja sukelluksia ja lokannut ne DiveSSI App sähköiseen lokikirjaan.
 
 
Kokemuksen kautta saat lisätunnustusta
Kasva sukeltajana – SSI palkitsee sinut ilmaiseksi sukeltajaluokituksella, kun kartutat sukelluskokemustasi ja saavutat tietyn määrän sukelluksia. Näytä kokemustasosi sukeltajana, lokkaamalla sukelluksesi DiveSSI App sähköiseen lokikirjaasi. Sukeltaja voi kehittää omaa osaamistaan tarpeidensa ja mielenkiinnon kohteidensa mukaisesti läpi koko sukellusuransa.  
 
 
Kysy myös ammattilaiskursseista.

 

Tekniikkasukellus

Aikaisemmin tekniikkasukellus yhdistettiin syviin ja pitkiin sukelluksiin 

näin ei kuitenkaan aina ole. Koulutus kyllä antaa tarvittavat tiedot ja taidot syviin dekompressiota vaativiin sukelluksiin, mutta enemmänkin se lisää sukeltajan kykyä selvitä itsenäisesti ongelmatilanteissa ja varustuksen  myötä sukeltaja voi nauttia vedenalaisesta maailmasta pitempään, kuin normaaleilla virkistyssukelluslaitteilla sukeltava.  

Tekniikkasukellus on sukellusta, jossa olosuhteiden vuoksi tarvitaan virkistyssukelluksesta poikkeavia erikoislaitteistoja, koulutusta ja erikoistekniikoita.

Kovasti suosiota nostava Sidemount sukeltaminen voisi olla sinun ensiaskel tekniikkasukellusmaailmaan. Tämä vaihtoehto sopii kenelle tahansa sukeltajalle vasta-alkajasta aina tekniikkasukeltajalle luolien tai hylkyjen läpisukeltamiseen.

Sopisiko sidemount minulle? Sukellusvarusteet ovat yksinkertaiset ja kevyet . Yksittäisiä tankkeja on helpompi ja kevyempi liikutella ennen sukellusta kuivalla maalla. Sidemount antaa sinulle myös mahdollisuuden kuljettaa suuria määriä kaasuja. Virtaviivainen uintiasento on huomattavasti helpompi saavuttaa kuin yhdellä tankilla sukeltaessa, mikä esimerkiksi helpottaa vedenalaista valokuvaamista. Sukellusmatkailijoille omien varusteiden kuljettaminen mukana on helppoa, koska ne mahtuvat pieneen tilaan ja ovat kevyet.

 

Kurssikuvaukset ja vaatimukset näet klikkaamalla alla olevia kursseja (eng):

 

Avoimenkierronkoulutus:

Luolakoulutus:

Suljetunkierronkoulutus (Megalodon ja Poseidon):

Kaasun sekoitus: