Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Snorklaus- ja saariretket

Alla olevasta listasta löydät snorklaus päiväretki kohteemme. Snorklaus- ja saariretkille pääsee viikon jokaisena päivänä ja tarvittaessa voit kysyä suomalaista opasta mukaan.

Uutuus retket : Risteilyjä Mv Champagnella järjestetään 6 päivänä viikossa sekä Racha Noi, Racha Yai & Korallisaari -retki tiistaisin ja lauantaisin. 

 

KORALLISAARI

Korallisaari sijaitsee vain 15 minuutin pikavenematkan päässä. Kohteen valkoinen ja matalapohjainen hiekkaranta on helppo ja ihastuttava erityisesti lapsiperheille. Uimisen ja snorklauksen ohella päivän aikana voi kokeilla muitakin aktiviteetteja kuten varjoliitoa, banaaniveneilyä sekä sea walkingia. Kokopäivä retken aikana nautitaan myös maittava lounas saarella.

Hinta Aikuinen   Lapset  4-11 v
 Puolipäivä retki   ฿ 1,200    ฿    800
 Kokopäivä retki  ฿ 1,600    ฿  1,200    ฿    1,200     ฿  800

Nouto hotellilta 8:00-9:00. Lähtö paluumatkalle 15:30. 

Hintaan kuuluu kuljetus hotellilta ja hotellille (Kata, Karon, Patong, Nai Harn. Muut alueet lisämaksusta), lounas, kahvi, hedelmät, vesi, rantatuoli, pelastusliivi ja vakuutus. Tarvittaessa suomalainen opas mukana. Saarella on myös mahdollista yöpyä.

 

KORALLISAARI & RACHA YAI

Ensimmäisenä matkataan pikaveneellä kohti Korallisaarta, jossa on vapaata oleskelua ja nauttimista rannalla. Ennen Racha Yaille siirtymistä nautitaan lounas. Racha Yailla päästään snorklaamaan kristallin kirkkaissa vesissä värikkäiden kalojen kanssa niin Siam Bayssä kuin Ao Kon Carella. Bungalow Bayn rannalla on vielä hyvin aikaa nauttia olostaan, jonka jälkeen matka takaisin satamaan alkaa.

Hinta Aikuinen   Lapset  3-11 v
 Kokopäiväretki  ฿ 2,300     ฿ 2,000    ฿    1,600 ฿    1,500

 Nouto hotellilta 8:00-9:00. Paluumatka satamasta alkaa 16:00.

Hinta sisältää pelastusliivit, snorklausvälineet, lounaan, hedelmät, vakuutuksen ja kuljetuksen hotellilta ja hotellille (Kata, Karon, Patong, Nai Harn. Muut alueet lisämaksusta). Retki voidaan myös toteuttaa toisinpäin, eli ensimmäinen kohde voi olla Racha Yai.

  

PÄIVÄ MERELLÄ, Raya yai

Päiväretki Racha Yai:lle on sopiva perheille ja seurueille,  jossa kaikki eivät halua sukeltaa, mutta haluavat viettää päivän yhdessä eri aktiviteettien parissa. Latitude-vene on sukellustukialus, jolla viihtyy koko perhe; veneellä on liukumäki, läpinäkyvällä pohjalla varustettuja kajakkeja, SUP-lautoja sekä ilmastoidussa salongissa playstationit, joten tekemistä löytyy koko päiväksi. Veneeltä on myös mahdollisuus päästä tutustumaan Racha Yain saareen. Päivän aikana lisämaksusta myös sukelluskokeilu mahdollisuus yli 10-vuotiaille. Sukeltajan päivä sisältää 2 sukellusta.

Hinnat: 

Snorklaaja/ kansipaikka:  2400 ฿/aikuinen, 1,800 ฿/lapsi

Luokitettu sukeltaja, 3,100 THB        Sukelluskokeilu 3,900 THB       

 

RACHA YAI

Racha Yai on yksi Phuketin kuuluisimmista päiväretkikohteista, jossa puuteri hiekka ja turkoosi meri ovat kauniissa harmoniassa. Päivän aikana voit uida, snorklailla, rentoutua rannalla ja tutustua saareen. Saarella on hyvä mahdollisuus nähdä monitoriliskoja! Päiväretken aikana nautitaan myös maittava lounas saarella.

Hinta Aikuinen   Lapset  3-11 v
 Phuket  ฿ 2,000      ฿    1,500   

Nouto hotellilta 8:00-9:00. Lähtö paluumatkalle 15:30.

Hintaan kuuluu kuljetus hotellilta ja hotellille (Kata, Karon, Patong, Nai Harn. Muut alueet lisämaksusta), lounas, kahvi, hedelmät, vesi, pelastusliivi ja vakuutus. Saarella on myös mahdollista yöpyä (katso yön yli retki Racha Yaille).

 

 YÖN YLI RETKI RAYA YAILLE

Yön yli retki Racha Yaille sisältää kuljetukset hotellilta satamaan ja takaisin sekä kuljetukset satamasta saareen ja takaisin, majoituksen 2 hengen bungalowissa sekä aamiaisen.

Hinta 2 hengeltä on 5900 thb.

 

 

 

 

 

MAI TON         

Mai Ton saari on ollut vuosia yksityisessä käytössä ja suljettuna laajalta yleisöltä, mutta kesällä 2014 saari avattiin päiväretki kohteeksi. Päiväkohtainen kävijämäärä on rajattu, jotta jokainen vierailija saa takuuvarmasti nauttia saaren idyllisestä yksityisyydestä. Rannan välittömästä läheisyydestä alkavat koralliriutat ovat uskomattoman hyvässä kunnossa ja vedenalainen elämä kuuluu ehdottomasti Phuketin lähikohteiden parhaimmistoon. Venematka kestää vain 15 minuuttia, joten retki sopii todella hyvin myös niille jotka eivät erityisemmin välitä veneilystä. Saarelta löytyy myös uima-allas. Päivän aikana nautitaan lounas sekä koko päivän ajan on tarjolla pientä naposteltavaa ja virvokkeita. Saarelta löytyy myös näköalapaikka josta avautuvat upeat maisemat.

Hinta Aikuinen   Lapset  4-12 v
 pikaveneellä  ฿ 3,500    ฿    2,100
katamaraanilla  ฿ 4,500     ฿     3,500

Nouto hotellilta n. 8:00-9:00. Lähtö paluumatkalle 16:00

Hintaan sisältyy kuljetukset, lounas, pientä naposteltavaa ja virvokkeita koko päivän ajan, uima-allas ja snorklaus varusteet.

 

RACHA NOI, RACHA YAI & KORALLISAARI   Uutuus retki vain tiistaisin ja lauantaisin

Koe kolme paratiisisaarta samalla retkellä. Ensimmäisenä matkataan pikaveneellä Racha Yai saaren luokse snorklaamaan, uimaan ja nauttimaan veneessä olosta. Seuraavaksi suunnataan Racha Noin Banana Bay:hin uimaan ja snorklaamaan. Lounaalle mennään Korallisaaren Banana beachille, jossa on vapaata oleskelua ja nauttimista rannalla. 

Hinta Aikuinen   Lapset  4-12 v
 Kokopäiväretki  ฿ 3,500       ฿    2,800

Nouto hotellilta 7:00-8:00. Paluumatka satamasta alkaa 15:45.

Hinta sisältää kuljetukset, virvokkeet, hedelmät, pelastusliivit, snorklausvälineet, lounaan ja vakuutuksen.

 

PHI PHI

Phi Phi on luonnonkaunis kohde, jossa smaragdin vihreä vesi ja värikäs merielämä mahdollistaa upean snorklauspäivän. Matkaa taitetaan pikaveneellä ja ennen saapumista kohteeseen pääsemme näkemään matkan varrella Monkey Beachin. Matkan aikana pysähdymme snorklaamaan ja tutustumme nähtävyyksiin Phi Phi saarten ympärillä. Matkalla nautitaan myös lounas. Paluumatkalla pysähdytään uimaan ja snorklaamaan Khai Nok saarella. Phi Phillä on myös mahdollista yöpyä.

Hinta Aikuinen   Lapset  4-12 v
 Kokopäiväretki  ฿ 3,100  ฿ 2,200  

 ฿  2,000   ฿ 1,800 

Nouto hotellilta 7:15-8:15. Paluumatka satamasta alkaa 16:00.

Hinta sisältää kuljetukset, virvokkeet, hedelmät, pelastusliivit, snorklausvälineet, lounaan ja vakuutuksen. 

Hinta ei sisällä kansallispuistomaksua 400 thb.

 

JAMES BOND, KRABI & PHI PHI, yön yli retki

Tällä retkellä pääset tutustumaan upeisiin kohteisiin James Bond saaren, Krabin ja Phi Phi saarien ympäristössä. Matka tapahtuu pikaveneellä. Retkellä nähdään kohteita 11 saarella ja yöpyminen tapahtuu Phi Phi Donilla. Retkellä pääset uimaan, snorklaamaan ja myös melomaan kanootilla Koh Hongilla. Majoittuminen tapahtuu ilmastoidussa hotellihuoneessa Phi Phi Donilla, jonne saavutaan noin klo 16:30. Illallinen tarjoillaan klo 19:30, jonka jälkeen voit nauttia saaren iltaelämästä. Seuraavana aamuna aamiaisen jälkeen matka jatkuu Phi Phi saarten kohteisiin. Lounaalle palataan Phi Phi Donille. Paluumatkalla pysähdytään uimaan ja snorklaamaan Bamboo saarella.

Hinta Aikuinen   Lapset  3-12 v
 2 päivää, 1 yö  ฿ 7,000  ฿ 6,500  

 ฿  6,000   ฿ 5,500

Hinta sisältää majoituksen Phi Phillä, kuljetukset, snorklausvälineet, pelastusliivin, kansallispuistomaksun, vakuutuksen, 2 lounasta, 1 illallisen, 1 aamiaisen, virvokkeet ja hedelmän veneellä ja englanninkielisen oppaan.

 

PHANG NGA, JAMES BOND island  & KOH KHAI NAI

Matka kohteeseen tapahtuu pikaveneellä. Ensimmäiseksi saavutaan Phang Ngalle, jossa voi ihastella eläimistöä ja kasvistoa Panak ja Hong saarten uskomattomissa maisemissa. Sen jälkeen suunnataan kohti Tapu ja Ping Gan saarta, joista jälkimmäinen tunnetaan myös James Bond saarena. Matkalla päästään vierailemaan myös Talu luolassa sekä ympäröivässä mangrove metsässä. Lounas nautitaan muslimikylässä, ”Panyi Islandilla”, josta suuntana on seuraavaksi Koh Khai Nai saari. Saarella päästään viettämään vapaa-aikaa, uimaan sekä snorklaamaan ennen kotiin lähtöä.

Retkiä James Bond saarelle  järjestetään myös isolla laivalla sekä pitkähäntäveneellä.

Hinta Aikuinen   Lapset  3-12 v
pikaveneellä  ฿   3,500   ฿    1,750
isolla laivalla  ฿   2,000   ฿     1,600
pitkähäntäveneellä ฿   1,200   ฿        900

Nouto hotellilta 8:30. Paluu takaisin satamaan ja kuljetus hotellille alkaa 16:30.

Hinta sisältää kuljetukset, virvokkeet, hedelmät, välipalan, pelastusliivit, lounaan, snorklausvarusteet ja vakuutuksen.

 

 

SIMILANIN SAARET 

Kohtaa henkeäsalpaavan kaunis vedenalainen maailma, joka koreilee kaikissa sateenkaarenväreissä. Kristallinkirkkaat vedet ja upeat koralliriutat tarjoavat oivat puitteet snorklaukselle.

Koralliriutalla voit nähdä mahdollisesti leikkisiä merikilpikonnia ja klovnikaloja. Similanin saaret tunnetaan myös uskomattoman hienosta hiekasta ja idylliset hiekkarannat luovatkin erittäin leppoisan tunnelman. 
Kaiken kruunaa kapuaminen Similan saarten tunnusmerkille, korkealla näköalapaikalla istuvalle ”Purjekivelle”. Päivän aikana snorklataan eri kohteilla ja nautitaan maittava lounas.

 

Hinta Aikuinen Lapset  4-12 v
 Phuket  ฿ 3,900  ฿    2,600
Khao Lak ฿  3,700  ฿    2,600 

 Nouto hotellilta 6:00-7:30. Paluumatka satamasta alkaa 16:15.

Hinta sisältää kuljetukset, kansallispuistomaksun, lounaan, naposteltavaa, virvokkeita, vakuutuksen ja snorklausvälineet. 

 

SURIN SAARET

Haluatko päästä nauttimaan henkeäsalpaavan kauniista ja värikkäästä vedenalaisesta maailmasta! 

Vaihda vapaalle ja anna kristallinkirkkaiden vesien, puuterinvalkoisten hiekkarantojen ja rennon ympäristön näyttää sinulle miltä taivas maan päällä todella tuntuu. Ihastuttava kaksoisranta on täydellinen auringon palvontaa varten ja näyttävä tausta mahtaville lomakuville. Nämä saaret ovat onnistuneet välttymään modernisaatiolta ja säilyttämään aidon trooppisen saaren tuntua. 


Pääsaarella asustaa pieni merimustalaisyhteisö, joka tekee kansallispuistosta vielä entuudestaan hieman taianomaisemman ja eksoottisemman.

Hinta Aikuinen Lapset 4-12 v
Phuket  ฿  3,900   ฿ 2,600 
Khao Lak  ฿  3,700   ฿  2,600

Hinta sisältää kuljetukset, kansallispuistomaksun, lounaan, naposteltavaa, virvokkeita, vakuutuksen  ja snorklausvälineet.

 

KRADAN & MOOK SAARET     uutuus retki

Koh Kradan ja Koh Mook saarien retki on uutuusretki, jolla pääset kokemaan kaksi upeaa saarta. Tulet näkemään Morakot luolan Mook saarella ja pääset uimaan piilotettuun laguuniin 80 metriä pitkän tunnelin läpi taskulampulla ja pelastusliiveillä varustettuna. Kradan saarella pääset uimaan ja snorklaamaan kristallinkirkkaassa vedessä ja ihailemaan upeita koralleja. Lounas nautitaan viidakon keskellä sijaitsevassa ravintolassa.

Hinta Aikuinen Lapset  4-12 v
 Phuket  ฿ 4,500  ฿ 2,900   

Nouto hotellilta klo 6:00-7:30. Paluumatka satamasta 17:30.

Hinta sisältää kuljetukset, lounaan, naposteltavaa, virvokkeita, vakuutuksen  ja snorklausvälineet.

 

ROK JA HAA SAARET     uutuus retki

Lähde viettämään päivää Koh Rok ja Koh Haa saarilla, joissa sinua odottavat valkoiset hiekkarannat, kristallinkirkasvesi, laajat koralliriutat ja rannoilla vaeltavat metrinpituiset monitoriliskot. Snorklatessa voit nähdä jopa kilpikonnia, mureenoita, merikäärmeitä sekä mustaevä-riuttahaita.

Hinta Aikuinen Lapset  4-12 v
 Phuket  ฿ 4,500  ฿ 2,900   

Nouto hotellilta klo 6:00-7:30. Paluumatka satamasta klo 18:30

Hinta sisältää kuljetukset, lounaan, naposteltavaa, virvokkeita, v

akuutuksen  ja snorklausvälineet.

 

RISTEILYT MV Champagnella Uutuus retket

Teemme risteilyjä upealla MV Champagne puukuunarilla kolmeen eri kohteeseen; Phang Ngan ja Phuketin saaristoon sekä Phi Phi saarille. Alta löydät kuvaukset risteilyistä. 

 

Mv Champagnella on viihtyisät oleskelutila sekä sisällä että ulkona, panoraamanäköala merelle sekä iso aurinkokansi rentoutumiseen ja auringonottoon.

 

Retkillä tarjoillaan raikkaita juomia sekä laivan oman keittiön maukasta ruokaa. Retket tarjoaa sinulle kokemuksen, jossa yhdistyy upea päivä merellä, snorklausta kirkkaissa vesissä sekä kertomuksia saaristoista ja elämästä thaimaalaisessa kulttuurissa.

 

    Risteily Phi Phi saarille

Lähde retkelle maisemiin, joista olet unelmoinut. Upeampaa trooppista ympäristöä on vaikeampi löytää;
sademetsien peittämiä kalkkikiviseinämiä, viehättäviä kalastajakyliä sekä palmujen reunustamia rantoja.

Risteily järjestetään tiistaisin ja sunnuntaisin.

Hinta 3,500 thb/aikuinen, 1,750 thb/lapsi

Hintaan sisältyy kuljetukset hotellilta, snorklausvälineet, aamiainen, lounas, pikkupurtavaa, hedelmiä, kahvi, tee sekä virvoitusjuomat laivalla. 
Meriluonnonpuistomaksun 400 thb/ henkilö, maksetaan paikan päällä.

 

    Risteily Phang Nga saaristoon

Tervetuloa nauttimaan unelmien päivästä merellä! Risteilemme tarumaisessa saaristossa nimeltä Phang Nga, välillä pysähdymme pulahtamaan taivaansiniseen veteen. Teemme matkaa saaristossa, jonka saaret, kalliot, luolat ja laguunit ovat luontoäidin uskomattomia taidonnäytteitä. Vierailemme Koh Hongin laguunissa joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet snorklaamiseen ja rentoutumiseen rannalla. 

Risteily järjestetään torstaisin ja perjantaisin. 

Hinta 4,500 thb/aikuinen, 2,250 thb/lapsi

Hintaan sisältyy kuljetukset hotellilta, snorklausvälineet, aamiainen, lounas, pikkupurtavaa, hedelmiä, kahvi, tee sekä virvoitusjuomat laivalla.

Meriluonnonpuistomaksun 300 thb/ henkilö, maksetaan paikan päällä.

 

    Risteily Phuketin saaristoon

Lähde ikimuistoiselle veneretkelle Phuketin saaristoon. Risteilyllä pääset nauttimaan auringosta, uimisesta jakauniista maisemista. Matkan aikana tulet näkemään vuoristomaisemia sekä piilossa olevia hiekkarantoja, jotka voi havaita vain mereltä. Retki tarjoaa sinulle elämyksen, jossa yhdistyy merellä rentoutuminen ja snorklausta Phuketin kristallinkirkkaissa vesissä.

Risteily järjestetään maanantaisin ja lauantaisin.

Hinta 3,500 thb/aikuinen, 1,750 thb/lapsi

Hintaan sisältyy kuljetukset hotellilta, snorklausvälineet, aamiainen, lounas, pikkupurtavaa, hedelmiä, kahvi, tee sekä virvoitusjuomat laivalla.