Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

SUKELLUSRETKET JA -SAFARIT

 

Päiväretket

Kaikille päiväretki kohteille sinun on mahdollista osallistua päivittäin, jonka aikana teemme 2-3 sukellusta. Aamulla noudot hotelleilta alkaen kello 7.00 ja paluu Chalongin satamaan kohteesta riippuen 16 -19 välillä illalla. Kuljetukset Kata-, Karon- ja Patong beachilta kuuluvat hintaan, muilta alueilta mahdollinen lisähinta.  Laivalla kevyt aamianen,  lounas, kahvi/ tee, juomavesi sekä hedelmät sisältyvät päiväretken hintaan.

 

Katso täältä  kohdekuvaukset. ja hinnasto.

 

 

Diving First Buddy Divers

 

 

 Retki Racha Yai:lle  on sopiva seurueille,  jossa kaikki eivät halua sukeltaa, mutta haluavat viettää päivän yhdessä eri aktiviteettien parissa.  Latitude-vene on sukellusalus, jolla viihtyy koko perhe; veneellä on vesiliukumäki, kanootteja, SUP-lautoja sekä playstationit, joten tekemistä löytyy koko päiväksi. Veneeltä on myös mahdollisuus päästä tutustumaan Racha Yain saareen. Päivän aikana lisämaksusta myös sukelluskokeilu mahdollisuus yli 10-vuotiaille. Sukeltajan päivä sisältää 2 sukellusta.

 

Hinnat:

Luokitettu sukeltaja      3100 THB 

Sukelluskokeilu               4500 THB 

Snorklaaja                        2800 THB

 

 

Teemme myös spesiaaliretkiä  kokeneemmille sukeltajille kohteille joissa sukelletaan harvemmin . Sukeltajilla tulee olla vähintään AOWD luokitus, sekä 50 lokattua sukellusta. Nämä retket eivät ole viikottaisessa ohjelmassa. Päivitämme aikatauluja  nettisivuille ja Facebookiin, retket toteutetaan pikaveneellä tai pienellä päiväveneellä voit myös varata veneen omalle ryhmälle privaattina.  

 

 Tulevan kauden ohjelmassa ovat mm. Phi Phi Shark Cave, jossa  nimensä mukaisesti paljon riuttahaita ja Phi Phi.llä on myös vanha laivaston alus, Kled Gaeow hylky , joka  lepää 25 metrin syvyydessä . Siitä on tullut keinoriutta ja turvapaikka kaloille. The Rock pinaakkelin  päälaki on 22 metrissä ,vaativa kohde kokeneelle sukeltajalle, soveltuu hyvin sidemountille tai tuplille, joka  sijaitsee  Racha Noin ja Racha Yain välissä. November reef on pinaakkeli Phuketin ja Racha Yain välissä. Huippu 18 metriä  ja syvenee  aina 55 metriin saakka. Racha Yain South Tip on seinämäsukellus ja pohja reilussa 20 metrissä ja Racha Noin South Tip pinaakkeli joka alkaa 10 metristä, max syvyys 60m. Kohteessa mahdollista nähdä mantoja, ajoittain kovia virtauksia.   
Hinnat alkaen 3900 THB 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sukellussafarit  

Voit varata meidän kauttamme liveaboard safareita Similanin saaristoon sekä Myanmariin (Burma) 

                                            dive - eat - sleep - repeat 

3333

Päivät vietetään sukeltaen, pysähdellen toinen toistaan mielenkiintoisimmissa sukellus- kohteissa. Päivän aikana tehdään neljä sukellusta, joista viimeinen on yleensä yösukellus. Iltaisin on aikaa nauttia raikkaasta meri-ilmasta ja laivakokin valmistamista herkuista. Yöpyminen tapahtuu aluksen ilmaistoiduissa hyteissä.

Sisältää: kuljetukset hotellilta satamaan ja takaisin, majoituksen veneellä, kaikki ruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen sekä välipalat), tee, kahvi ja vesi, ohjelmassa mainitut sukellukset, sukellusvarusteet. Lisämaksusta mahdollisuus suorittaa seuraavat kurssit: syvä-, yö-, valokuvaus- tai nitrox sukelluskurssi.

 

Katso Similanin safarin sukelluskohteet täältä !

Katso Hin Daeng & Hin Muang  sukelluskohteet täältä !                                                                                             

Katso Myanmarin safarin sukelluskohteet täältä !

 

Kesto Kohde Sukellukset Hytti 4:lle Hytti 2:lle Puistomaksu
3 päivää, 3 yötä Koh Bon, Koh Tachai, Richelieu Rock 11  ฿  18,800  ฿  21,800  ฿  1,600
4 päivää, 4 yötä Similans, Richelieu Rock 15  ฿  21,500  ฿  23,500  ฿  1,800
5 päivää, 5 yötä Similans, Richelieu Rock 18  ฿  24,500  ฿  26,500  ฿  2,000
2 päivää, 2 yötä Hin Daeng, Hin Muang 7  -  ฿  22,000  ฿     800
5 päivää, 6 yötä Myanmar 18  ฿  37,800  ฿  38,800 $US 200
6 päivää, 7 yötä  Myanmar 22  ฿  42,960  ฿  46,560 $US 230

 

Kysy lisätietoja sekä aikataulut suoraan meiltä phuket@firstbuddy.net