Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Syksyllä 2007 First Buddy Divers avasi ovensa ensimmäistä kertaa Phuketissa. Kymmenen vuoden aikana on on tapahtunut paljon. Phukettiin on tullut uusia ja isompia päivälaivoja, tekniikkasukellus on kasvanut isoin harppauksin, 2015 avasimme toisen toimipisteen Filippineille, Tablaksen saarelle, päästiin jopa Guinnessin ennätysten kirjaan maailman syvimmissä häissä. Kaikkiaan mahtava kymppi, toivottavasti seuraava vuosikymmen on yhtä hieno.
Juhlavuoden merkeissä olemme suunnitelleet kaksi liveaboard reissua ja muutamia varustetarjouksia. Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat.
Terveisin: Tiina ja Pekka sekä muu First Buddyn väki.
 

                                                 

Similan liveaboardItsenäisyyspäivän Liveaboard

 

15 Sukellusta, 16 Sukeltajaa

 Laivalla  on täysi ylläpito buffet ruokailuilla ,tarjolla myös hedelmiä ja muuta pikku purtavaa , Kahvi /tee ja vesi.

 Lähtö tapahtuu Phuketista iltäpäivällä, laivaan noustaan Tabla Moon satamasta kello 20:00 lähtö kohti Similan saaria. Laivalla kevyt illallinen.  

Aamulla herätys  kello 7:00 ensimmäisen sukelluksen jälkeen  aamupala, toinen sukellus kello 12:00  jonka jälkeen nautintaan  lounas.  15:30 alkaa kolmannen sukelluksen  kohde esittely, ja viimeinen sukellus 18:30 on hämärä- / yösukellus.  Illallinen viimeisen sukelluksen jälkeen.

 

Viimeisenä päivä sukelletaan 3 sukellusta josta viimeinen on Boom Sung wreck ja saavumme takaisin satamaan kello 17:00,  josta kuljetukset takaisin Phuketiin ja itsenäisyyspäivän vastaanotto on saunalla.

 

Burma liveaboard 

Myanmar Liveaboard

 

Kokoontuminen 3. 2. 2018 Khao Lakissa Similan Diving Safaris toimistolla klo. 7:30, josta matka jatkuu minibussilla Ranongiin jossa hoidetaan rajamuodollisuudet ja noustaan laivaan.

 Seuraavana aamuna herätys n. 6:30 ja kevyt aamiainen. 7:00 ensimmäinen sukellus.  Sukelluksen jälkeen tuhdimpi aamupala. 11:00 toinen sukellus ja lounas on katettu klo. 13:00 jonka jälkeen lepoaikaa. Kolmas sukellus klo.15:00  jonka jälkeen tarjolla kevyttä syötävää, hedelmiä.

18:00 illallinen katettu.  19:15 neljäs sukellus, pimeä/hämäräsukellus

Viimeisenä sukelluspäivänä 2 sukellusta jonka jälkeen matka kohti Kaw Thuangia / Ranongia.  Aamulla 10.2. 2018 rajamuodollisuuksien jälkeen lähdemme ajamaan kohti Khao Lakkia ja Phukettia.

 

 

Varustetarjous