Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pekka Hartikainen

omistaja

kouluttaja:SSI dive control special instructor, SSI extended range instructor, TDI: rebreather, full cave and trimix instructor

Pekka on syntynyt ja kasvanut Suomessa, missä hän lapsena katsoi monia Jacques Cousteaun elokuvia ja haaveili pääsevänsä myös itse tutkimaan vedenalaista maailmaa. Vietettyään 20 vuotta kirvesmiehenä Pekka päätti seurata unelmiaan ja vuonna 2000 hänestä tulikin luokitettu sukeltaja. Tekniikkasukelluksen Pekka aloitti vuonna 2008 jonka jälkeen hän on sukeltanut yli 3000 sukellusta eri maissa, kuten Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Indonesiassa, USA:ssa, Filippiineillä, Venäjällä ja Thaimaassa. Hänelle mieluisimpia sukelluksia ovat syvät luolat, mieluiten 100 m syvät sukellukset sekä tutkimattomat sukelluskohteet. Pekka tuli ensimmäisen kerran töihin Thaimaahan 2006 ja on ollut Phuketissa siitä lähtien. Suomeen hän palaa kesäisin vain muutamaksi kuukaudeksi. Pekka on ollut TDI kouluttaja vuodesta 2010 ja nykyään viettää suurimman osan ajasta tekniikkasukelluskurssien parissa.

 

Tiina Hartikainen

toimistorotta, fitness ohjaaja, kiinteistövälittäjä

 

Tiina on syntynyt Suomessa ja ollut Pekan kanssa naimisissa lähes 30 vuotta. Heillä on kaksi aikuista poikaa, jotka asuvat Suomessa perheineen. Tiina on tehnyt perushoitajan töitä vuodesta 1990 lähtien ja kesäisin hän palaa hoitotyön pariin Suomeen muutamaksi kuukaudeksi. Phuketissa Tiinan toimenkuvaan kuuluu organisoida asioita toimistossa. Tiina hoitaa mm. varaukset, retket ja majoitukset asiakkaille, hallinnolliset asiat sekä pitää huolen että kouluttajat ja asiakkaat saavat tehdä sitä mitä rakastavat, eli sukeltaa.

Tiina on myös Zumbaohjaaja ja hän on aina rakastanut tanssimista. Hän ohjaa zumbatunteja useita kertoja viikossa ja aina kun Tiina ei ole tietokoneensa ääressä, löytää hänet kuuntelemasta musiikkia ja harjoittelemassa uusia koreografioita.

Tiina on aloittanut sukellusharrastuksen vuonna 2008 ja vaikka hänellä ei ole paljoa sukelluskokemusta, hän nauttii päästessään välillä hiljaiseen vedenalaiseen maailmaan.  Viimeisimpänä sukelluskurssina hän on suorittanut sidemount -kurssin, joka on hänen mielestään ollut tähän mennessä ehdottomasti mieluisin.

 

Chloe Wessling

Chloe on syntynyt Australiassa, aurinkoisen Queenslandin rannikolla. Hän on palvellut neljä vuotta Australian armeijassa logistiikan parissa, josta siirtyi työskentelemään kaivosalalle samoihin tehtäviin. Muutettuaan Whitsundaysiin 2012 Chloe päätti aloittaa sukellusharrastuksen, jonka jälkeen hän on sukeltanut monissa kohteissa, kuten Australiassa, Vanuatussa, Fijillä, Papua Uusi-Guineassa, Thaimaassa ja Filippiineillä.

Vuonna 2014 Chloe päätti pitää välivuoden ja lähteä matkustamaan kaakkois-aasiaan. Matkan ensimmäinen kohde oli Phuket, jossa hän pääsi tutustumaan tekniikkasukelluksen maailmaan. Tämä veikin Chloen sydämen täysin sen jatkuvan oppimiskokemuksen ja haasteellisuuden vuoksi. Pekan koulutuksessa Chloe on suorittanut avoimenkierronkursseja Advanced Trimixistä Full Cave kurssiin. Hän on myös suorittanut PADI/SSI kouluttajakurssin. Chloe avasi ja johti toista First Buddy sukelluskeskusta Filippiineille Tablasin saarella kauden 2015-2016. Ja palaa takaisin Tablakselle syksyllä 2018, tällä hetkellä Chloe työskentelee Etelämantereella.